Tarte Matinee: feedbackmomenten – gratis

13.00 – 14.30 uur
15.00 – 16.30 uur

lokaal C1.6

Breedbeeld: feedback voor fotografen

  • Dit feedback moment is volzet.

Je hebt een hart voor fotografie en je zou jouw werk graag tonen aan een expert voor feedback? Dan is ‘BREEDBEELD – feedback voor fotografen’ de geknipte gelegenheid! BREEDBEELD helpt je als beeldmaker groeien door deskundige tips en feedback op jouw werk.

Het BREEDBEELD feedbackmoment geeft fotografen de kans om hun werk voor te leggen aan een professional. Regelmatig feedback krijgen op je werk is immers cruciaal om als beeldmaker te kunnen groeien.
Het niveau van je werk speelt daarom ook geen enkele rol om te kunnen deelnemen – iedereen is welkom. Eigen aan onze (gratis) feedbacksessies is dat deze tekens in groep gebeuren. Zo kan iedere deelnemer het werk en de feedback van de anderen zien en horen, om ook daar dingen van op te steken en nieuwe contacten te leggen.

Yann Bertrand, jarenlang fotograaf bij De Morgen, freelancer voor (inter)nationale media en coördinator van Tell me a picture, staat klaar om jullie werk te voorzien van commentaar, tips en nieuwe inzichten!

Er zijn twee momenten voorzien van telkens 1,5u (met elk 8 deelnemers).
Dit feedback moment is volzet.

15.30 – 16.30 uur
lokaal B0.10

Demofeedback met Rodrigo Fuentealba Palavicino

Muzikanten of bands kunnen eigen producties of een demo laten beoordelen door een professional, niemand minder dan Rodrigo Fuentealba.
Het principe is vrij simpel: je laat je muziek horen aan Rodrigo en hij geeft vervolgens feedback, de juiste tips en tricks.
Denk je dat je een wereldhit te pakken hebt en wil je dat deze door professionals wordt opgepikt? Of ben je gewoon op zoek naar tips over hoe je je nummer nog kan perfectioneren? Schrijf je dan snel in!

Rodrigo Fuentealba Palavicino verzorgt of verzorgde het snaarwerk bij oa. Fifty Foot Combo, Gabriel Rios, Daan, Novastar, Kris Dane, MannGold,… én geeft gitaarles bij het Muziekatelier.

Gratis maar vooraf inschrijven via cultuur@merelbeke.be (max. 4 bands).